Renovering af Badeværelse

Søger du et firma til renovering af dit badeværelse, eller skal du bruge et nyt? Så kan HSS Bygningsentreprise være behjælpelig. 

Går I med planer om renovering af badeværelse?
- vi er eksperter i renovering

Det er vigtigt, at håndværket er i orden og lige efter bogen, når man renoverer badeværelse. Af den grund er det væsentligt, at lade professionelle håndværkere udføre renoveringen af badeværelser, fordi de ved hvordan man skal arbejde med vådrum for, at undgå fejl og skader på huset.

Vi hos HSS Bygningsentreprise A/S udfører hvert år mange renoveringer af badeværelser. Derfor er vi også top-tunet til, at klare netop din renovering. Uanset om du har et badeværelse på meget få kvadratmeter eller et stort et med meget plads, kan vi rådgive om og lave et badmiljø, som både har fokus på komfort og luksus. Vi har gode erfaringer med badindretning og energiforbedringer og har udover vores egne murer, beton og tømrer, også gode samarbejdspartnere inden for: 

Uanset dit behov, kan vi stille det rette team til rådighed, når du skal renovere dit badeværelse. Fordelen ved os er, at du kan holde alt kommunikation til en partner, i stedet for du skal ud i koordinering med flere firmaer. Det vil altså sige, at vi tager os af, at holde kommunikationen og koordineringen med alle de forskellige fagfolk, der skal bruges til renoveringsprojektet. 

Vores medarbejdere og samarbejdspartnere er meget opmærksomme og vant til, at arbejde i beboede ejendomme og tager de hensyn, det kræver i forhold til, at passe på og rydde op.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Lad os gøre drømmen til virkelighed

  Ligegyldigt, om I allerede har taget en beslutning om at få renoveret badeværelse, eller om I stadig er i overvejelsesfasen, står vi klar til at høre fra jer.

  Uanset hvad, står vi klar med rådgivning, en god faglig sank og et uforpligtende tilbud – ligegyldigt hvor i købsprocessen I befinder jer. Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen skabe jeres drømmebadeværelse. 

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo