Renovering af badeværelse

Søger du et erfarent firma til renovering af badeværelse?
Så kan vi hos HSS Bygningsentreprise være behjælpelige til at skabe et nyt og moderne resultat.

Professionel renovering af badeværelse
- Vi har erfaring med alt

Det er vigtigt, at håndværket er i orden og lige efter bogen, når man renoverer badeværelse. Af den grund er det væsentligt, at lade professionelle håndværkere udføre renoveringen af badeværelset. De ved hvordan man skal arbejde med vådrum, for at undgå fejl og skader på huset.

Hos HSS Bygningsenterprise A/S udfører vi hvert år mange renoveringer af badeværelser. Derfor er vi også top-tunede til, at klare netop din renovering. Uanset om du har et badeværelse på meget få kvadratmeter eller et stort et med meget plads, kan vi rådgive om og lave et badmiljø, som både har fokus på komfort og luksus. Vi har gode erfaringer med badindretning og energiforbedringer. Hos HSS Bygningsentreprise har vi desuden vores egne murere, betonmedarbejdere og tømrere.

Kræver opgaven hjælpe fra andre faggrupper, har vi gode forbindelser til dygtige samarbejdspartnere inden for:

Uanset dit behov, kan vi stille det rette team til rådighed, når du skal renovere dit badeværelse. Fordelen ved os er, at du kan holde alt kommunikation til en samarbejdspartner, i stedet for at skulle koordinere med flere firmaer. Det vil altså sige, at vi påtager os af alt kommunikationen og koordinering med de forskellige fagfolk, der skal bruges til renoveringsprojektet.

Vores medarbejdere og samarbejdspartnere er meget opmærksomme og vant til, at arbejde i beboede ejendomme og tager de hensyn, det kræver i forhold til, at passe på og rydde op.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Renovering af badeværelse pris

  Vores priser på badeværelsesrenovering varierer meget, da omfanget og størrelsen på renoveringen spiller en væsentlig rolle. Hos HSS Bygningsenterprise har vi altid fokus på at lytte til dine behov, samt budget inden vi igangsætter renoveringen af badeværelset. Hvis du som kunde f.eks. ønsker en billigere pris på renovering af badeværelse, foreslår vi ofte at undlade at renovere hele rummet. I disse tilfælde kan vi nøjes med at udskifte vægfliserne og gulvklinkerne til nogle helt nye og moderne.

  Hvis du er tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dit badeværelse, er vi er altid klar til sparre og rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit badeværelse, som der også imødekommer dit renoveringsbudget. Vi ønsker nemlig kun den bedste løsning for dig og dit badeværelse.

  Ønsker du et kompetent og erfarent byggefirma som kan varetage renovering af dit badeværelse? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf: 60 77 20 97
  eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig og dit badeværelse, som der passer til dit budget.

  Hvor lang tid tager en renovering?

  De fleste kunder der efterspørger vores tilbud på renovering af badeværelse, vil ofte gerne høre hvor lang tid renoveringen vil tage. Her er vores typiske tidhorisont 3-6 uger. Tidshorisonten på renoveringen af badeværelset, kommer an på om der skal bestilles nogle specielle varer hjem, som der f.eks. passer til et moderniseret 70’er badeværelse, eller om der skal foretages en totalrenovering af badeværelse. 
   
  Inden vi sender dig vores tilbud på din badeværelse renovering, kommer vi altid ud og besigtiger dit badeværelse og hører dig om dine behov og ønsker. Når vi har set din opgave igennem, sender vi dig vores tilbud, hvor der er en tidsplan medregnet. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så tager vi et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå din badeværelse renovering sammen. 

  Love og regler for renovering af badeværelse

  Når man skal have fortaget renovering af badeværelset er der nogle forskellige regler som skal overholdes i forhold til renoveringen, både under og efter renoveringen.

  Vi har her hos HSS Bygningsenterprise, struktureret en liste over de 7 mest væsentlige regler, som der er gode at have kendskab til. Det har vi gjort fordi vi ved, at denne proces kan virke som en kompliceret jungle, hvis man ikke er fagmand, eller har foretaget en badeværelses renovering før.

  Med os som din bygningsenterprise, vejleder vi dig selvfølgelig under hele processen, når vi varetager renoveringen af dit badeværelse.

  Autorisation

  Ny etablering af rør og afløb, nye el-installationer, trækning af kabler og ny eller omlægning af kloakering, må kun udføres af autoriserede fagmænd.

  Ventilation

  Ifølge bygningsreglementet er det en lov at man skal have ventilation på badeværelset. Denne ventilation skal udføres med en særskilt udsugning med åbning på mindst 200 cm2 og en indsugningskanal på mindst 100 cm2.

  Vådrumssikring

  Et badeværelse som er mindre end 3,26 m2 skal fuldt vådrum sikres. Hvis badeværelset er større end dette, skal man kun vådrum sikre hele gulvet og 10 cm op ad væggene.

  Hældning på gulvet

  Et badeværelsegulv skal bygges op så der er minimum 1% fald mod gulvafløbet. Og ved fast inventar og under badekar skal der være et fald på 2%.

  Krav til materialer

  Vægge og gulv skal bygges med et materiale der kan tåle vand, fugt og almindelig slidtage, samt diverse rengøringsmidler og sæbe.

  Indretning

  Ved nybygning skal der mindst være 110 cm frit ud for wc og håndvasken, af hensyn til handicappede.

  BBR-registret

  Uanset om det er en renovering eller nybyg af badeværelse, er det dit eget ansvar at melde ændringer, store som små til BBR-registeret. (Bygnings- og boligregistret)

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med en moderne bygningsrenovering.

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og professionelt håndværkerarbejde til aftalt tid og pris.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske løsninger.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Søger du et firma til modernisere dit badeværelse? Så er HSS Bygningsentreprise din rette samarbejdspartner.

  Vi har et kompetent team bestående af erfarne fagfolk, der står klar til at tage vare på dit drømme badeværelse. Vi har mange års erfaring, og vi sætter en stor ære i kvalitetshåndværk. Du kan forvente en af markedets bedste standarder til attraktive priser. Derudover overholder vi alle aftaler – pris og leveringstid.

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo