Renovering Badeværelse

Søger du et firma til renovering af dit badeværelse, eller skal du bruge et nyt? Så kan HSS Bygningsentreprise være behjælpelig. Vi har et kompetent team bestående af erfarne fagfolk, der står klar til at tage vare på dit drømmebadeværelse. 

Vi har mange års erfaring, og vi sætter en stor ære i kvalitetshåndværk. Du kan forvente en af markedets bedste standarder til fornuftige priser. Derudover overholder vi alle aftaler – pris og leveringstid. 

Går I med planer om renovering af jeres badeværelse

Renovering af badeværelse udfører vi mange af hvert år. Uanset om du har et badeværelse på meget få kvadratmeter eller et stort et med meget plads, kan vi rådgive om og lave et badmiljø, som både har fokus på komfort og luksus. Vi har gode erfaringer med badindretning og energiforbedringer og har udover vores egne fag murer, beton og tømrer gode samarbejdspartnere inden for

Uanset dit behov, kan vi stille det rette team til rådighed, når du skal renovere dit badeværelse. Fordelen ved os er, at du kan holde alt kommunikation til en partner, i stedet for du skal ud i koordinering med flere firmaer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne i alt med renovering af badeværelse

  Vi er vant til at arbejde i beboede ejendomme og tage de hensyn, det kræver i forhold til at passe på og rydde op. Vi er ligeledes fortrolige med alle facetterne og variationerne, som der er indenfor vådrum.

  Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider, når du har brug for renovering af dit badeværelse.

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo