Skal vi reparere jeres facade?

Har jeres facade brug for et eftersyn? En kærlig hånd? En opfriskning? Eller har tidens tand bare givet lidt skavanker på facaden, så kan vi hjælpe jer.

Vi udbedrer facader for sætninger, udkradser dårlige og slidte fuger og omfuger til nye langtidsholdbare, udskifter udtjente facadesten til nye som ligger tæt på de gamles nuancer – vi gør en dyd ud af at ramme det gamle udseende og udtryk. Vi udfører selvfølgelig også omforandringer på facader – for eksempel fra vindue til døre.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne i alt med badeværelser

  Vi afrenser og oppudser facader også som filts, farvet puds, berapning, kalkning og skuring. Når der ønskes farvede facader afsætter vi indledningsvis nogle farveprøver som kan vælges udfra de forskellige leverandørers farvesortimenter

  Har I behov for nyopførelse af et hus kan vi også være med – vi udfører både bagmure, herunder elementmontage og opmuringsarbejder.

  Indenfor skorstensarbejder tilbyder vi reparation, stenudskiftninger, nedtagning, nye afdækninger-/hat, udskiftning af inddækninger, omfugning og montering af isokern og nyopmuring.

  På små opgaver har vi mulighed for selv at opstille vore egne stilladser, det er med til at vi kan give jer nogle ekstra fair priser på jeres opgave.

  På store opgaver har vi dygtige samarbejdspartnere indenfor:

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo