Facaderenovering

Har i brug for en facaderenovering? Et eftersyn? En opfriskning? Så kan vi hjælpe jer. Vi tilbyder facaderenovering til både privat- og erhvervskunder.

Professionel facaderenovering

Din facade danner billedet for et godt førstehåndsindtryk, da det er det første, som folk ligger mærke til. Vi hos HSS Bygningsentreprise har erfaringen der skal til, for at få din facade til at se helt ny ud igen. 

Til facaderenovering har vi kompetente murer, der med garanti kan levere den kvalitet, som du har fortjent.

Vi udbedrer facader for sætninger, udkradser dårlige og slidte fuger og omfuger til nye langtidsholdbare, udskifter udtjente facadesten til nye, som ligger tæt på de gamles nuancer – vi gør en dyd ud af at ramme det gamle udseende og udtryk. Vi udfører selvfølgelig også større forandringer på facader – for eksempel udskiftning fra vinduer til døre.

Overlad facaderenovering til os. Vi imødekommer alle forespørgsler. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Facaderenovering pris

  Prisen på facaderenovering, kan være meget varierende fra hus til hus, da det afhænger af hvilken type facaderenovering du ønsker, samt omfanget af opgaven. Der er nemlig stor forskel på om du skal have lavet omfugning, netpuds eller facade isolering, da prisen på selve materialet og arbejdstimerne, der bruges på de nævnte løsninger kan varierer meget.

  Hvis din facade er dekoreret med udsmykninger som f.eks. gesimser eller andet, kan det resultere i, at renoveringen tager længere tid, da dette kræver mere finesse i udførelsen. Selve størrelsen på din facade, har også betydning for stilladset der skal bestilles ind og opsættes, inden igangsættelsen af facaderenoveringen.

  Vi hos HSS Bygningsenterprise har altid et stort fokus på at komme med vores bedste og mest konkurrencedygtige tilbud på din facaderenovering. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan komme ud at se opgaven med egne øjne, inden vi afgiver et tilbud.

  facade
  facade

  Tilstanden af facaden

  Når vi hos HSS Bygningsenterprise kommer med en facaderenovering pris, er den også vurderet ud fra hvordan facadens nuværende tilstand er.

  Her bliver der kigget efter om der er huller i facaden, eller store lunker og mange sætningsrevner som der har behøv for udbedring inden vi kan gå i gang med selve facaderenoveringen.

  Hvis facaden er i virkelig dårlig stand, er man nødt til at sikre inden igangsættelse, at facaden er stabil og holdbar nok til at man kan gå i gang med renoveringen. Dette er man nød til at sikre af sikkerhedsmæssige årsager, for at forhindre arbejdsulykker og større skader på selve facaden.

  En ting er dog altid sikkert med os, som din bygningsenterprise, er der ikke en facade som vi ikke kan renovere. Vi har mange års erfaring i denne type renovering, som er din garanti for en smuk og velrenoveret facade.

  Kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering.

  Erfarne murer til facaderenovering

  Vores murer til facaderenovering, har den rette kompetence til at udfører kvalitetshåndværk – hver gang. Vi kan stå for afrenser og oppudser facader også som filts, farvet puds, berapning, kalkning og skuring. Når der ønskes farvede facader afsætter vi indledningsvis nogle farveprøver som kan vælges udfra de forskellige leverandørers farvesortimenter

  Har I behov for nyopførelse af et hus kan vi også være med – vi udfører både bagmure, herunder elementmontage og opmuringsarbejder.

  Indenfor skorstensarbejder tilbyder vi reparation, stenudskiftninger, nedtagning, nye afdækninger-/hat, udskiftning af inddækninger, omfugning og montering af isokern og nyopmuring.

  På små opgaver har vi mulighed for selv at opstille vore egne stilladser, det er med til at vi kan give jer nogle ekstra fair priser på jeres opgave.

  På store opgaver har vi dygtige samarbejdspartnere indenfor:

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og professionelt håndværkerarbejde til aftalt tid og pris

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske løsninger.

  Kan man selv udføre en facaderenovering?

  Hvis man ikke har nogen erfaring indenfor facaderenovering, anbefaler vi hos HSS Bygningsenterprise, at man får et professionelt murerfirma til at udføre arbejdet. Det anbefales, da firmaet her står med alt ansvaret for at resultatet bliver tilfredsstillende, samt efter bygningsreglementet.

  Det er vigtigt at renoveringen udføres håndværksmæssigt korrekt, så man er sikker på at man opnår et holdtbar resultat, der holder i mange år frem.

  Fordele ved facaderenovering

  Overvej følgende inden renoveringen

  Renovering af facade - Den gode investering

  Er du ved at blive træt at din nuværende facade, og drømmer om en ny, flot og moderne facade? Så har vi et professionelt mandskab til din rådighed. Vi ved nemlig godt, at ens facade er noget af det første man lægger mærke til når man ankommer til din bolig. Derfor har vi specialiseret os i at kunne levere den bedste facaderenovering, til en konkurrencedygtig pris, hvor alle kan være med.

  En ny velrenoveret facade er den gode investering for dig som boligejer, da den udover at give din facade en fornyet styrke, også er med til at gøre at ejendomsværdien stiger. Det betyder at hvis du skulle få lyst til at sælge din bolig en dag, så vil du have lettere ved at komme af med din bolig, da den vil fremstå langt mere velholdt og attraktiv. Og ikke mindst også til en mere attraktiv pris for dig.

  Modtag et tilbud

  Inden vi sender dig et tilbud, kommer vi altid ud og besigtiger din facade og hører mere om dine behov og ønsker. Når vi har set facaden igennem, sender vi dig vores tilbud, med tidsplan inkluderet. Dette eneste du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så tager vi et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå din facade sammen.

  facade

  Find os her

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo