Flisearbejde

Mangler du en som har styr på flisearbejde? – det har vi, og vi kommer gerne og klarer arbejdet for dig.

Lad en fagmand klare dit flisearbejde

Opsætning af fliser og klinker kræver omhu. Det er derfor altid en god ide at lade en fagmand gøre arbejdet for dig. Dels fordi de har erfaring og viden om hvor i processerne det kan gå galt og dels fordi de ved hvordan man opnår det bedste resultat. Hos HSS Bygningsenterprise har vi dygtige og erfarne medarbejdere som altid sørger for at vores kunder får et snorlige fliseresultat. Vores høje kvalitetsarbejde på opsætning af fliser og klinker afspejles ligeledes i opgavens resultat, ved at have årtiers lang holdbarhed. 
 

Vi går op i resultatet af vores flisearbejde

Som fagfolk med ekspertise indenfor flisearbejde er vores øjne altid hyper-fokuseret på flisearbejdets finish. Og det ærgrer os altid helt ind i sjælen, når vi støder på grimme løsninger af opsætning af klinker og fliser – og lad os sige det pænt, vi har set en hel del igennem tiden.
Blandt andet af den grund gør vi os altid umage for, at du som kunde ikke skal opleve samme ærgrelse over vores flisearbejde. Derfor efterlader vi aldrig et flise- eller klinkeresultat, som vi ikke selv ville kunne bo i eller holde ud at se på hver dag i mange år.  
 
Derudover ved vi også, at det for de fleste mennesker kun er få gange i livet, at de skal have lavet eller renoveret badeværelse, køkken, bryggers eller noget helt fjerde. For de  fleste er det også en relativ stor økonomisk udskrivning, som helst gerne skulle være en god investering, der i mange år frem bringer glæde og værdi hjemmet. 
Vi hos HSS Bygningsenterprise står derfor klar til at hjælpe dig med at beslutte og udføre den klinke- eller fliseopsætning som passer bedst til dig og dine behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Få en snorlige opsætning af fliser

  Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde, råd og vejledning eller for at bestille opsætning af klinker eller fliser.   
   

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo