Microcement

Har du en drøm om at få støbt det fedeste microcement gulv? – Så er du havnet det helt rigtige sted

Få et professionelt resultat på dit
microcement arbejde

Vi har over 13 års erfaring som professionelle i branchen og vores håndværkere er bl.a. eksperter i, at lave badeværelser. Vores store ekspertise inden for bl.a. badeværelser betyder også, at vi har en hel del erfaring med microcement og mircocement gulve. Gennem tiden har vi erhvervet os alle nødvendige kvalifikationer og certifikater inden for microcement området – derudover har vi selvfølgelig også 100% styr på alle aspekter af, at arbejde med vådrum.
Vi fokuserer altid på kvalitet, at levere et solidt, professionelt og gennemført håndværk og vi går meget op i, at vores arbejde altid udføres til den aftalte tid samt, at der altid er ryddeligt når vi forlader en opgave. 
 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Et microcement gulv er praktisk og stilfuldt

  Vi som fagfolk kan klart mærke, at Microcement gulve har haft en markant opblomstring de seneste år. Den silkebløde masse, har fået sit indtog i de danske hjem, og det ser fortsat ud til, at være tendensen. Vi som fagmænd forstår godt microcementens indtog i de danske hjem, for det er nemlig en utrolig praktisk, nem og billig måde, at få et stilfuldt gulv på. Udover, at være en god økonomisk løsning er microcement gulve utrolig slidstærke og næsten vedligeholdelsesfrie. Derudover får man et gulv som er 100% unikt og som passer ind i næsten alle hjem og stilarter.

  Som nævnt er microcement gulve en af de lidt billigere gulvløsninger, hvorfor vi ofte anbefaler vores kunder denne løsning, hvis budgettet ikke er så stort. Vi forhører os dog altid grundigt om hvad dine ønsker til dit fremtidige gulv måtte være, inden vi anbefaler, aftaler eller går i gang med en opgave. På den måde sørger vi for, at få forventningsafstemt, så hverken du eller vi får en dårlig oplevelse. Derudover stiller vi altid vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, og svarer på de spørgsmål og bekymringer der måtte være i forbindelse med opstart af et projekt.

  Ring på telefon 60 77 20 97 eller send en mail til henrik@hssbyg.dk for, at høre mere eller book en aftale med os. 
  Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage indenfor 24 timer.
   

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.