Murer Køge

Skal du bruge en kompetent murer i Køge? Så er du kommet til det rette sted.
 Siden 2008 har vi klaret mange typer af service- og renoveringsopgaver til kunder i Køge. 

Vælg os og få:

KOMPETENT MURERFIRMA I KØGE

Søger du et kompetent murerfirma i Køge, der kan klare din næste opgave? Vores murer i Køge, løser håndværket professionelt for dig – hver eneste gang. 

Vi blev etableret som murerfirma i Køge tilbage i 2008 og har siden dengang løst utallige mureropgaver til vores kunder. Du kan trygt regne med, at vores murermester har ekspertisen til at løse både de store og små opgaver. Vi har især meget erfaring med nyetablerings, renoverings og serviceopgaver i Køge.

Som murerfirma i Køge, hjælper vi på dagligt basis vores kunder i hele byen, med deres murerarbejde. Det er din garanti for, at vi med sikkerhed kan håndtere din specifikke mureropgave, ligegyldigt hvordan den end måtte lyde. 

Du vil være i centrum gennem hele arbejdsprocessen hos os. Lige fra begyndelsen, til opgaven er fuldstændig fuldført. Vi stræber efter at møde alle vores kunder med et smil på læben, i øjenhøjde og gåpåmod, så vi opfylder deres behov og ønsker. Det er for os, det bedste fundament for et tilfredsstillende resultat. 

Vores professionelle murer i Køge, arbejder efter de helt rigtige økonomiske og energimæssige løsninger. Det sikrer dig et langtidsholdbart resultat, som du kan stole på i mange år. 

Så går du med drømme om nybyggeri og leder du efter et kvalitetsbevidst og kompetent murerfirma i Køge, som kan håndtere opgaven fejlfrit for dig, så kontakt os i dag på tlf.  60 77 20 97 — Vi kommer ud til dig og besigtiger omfanget af din opgave, så får et uforpligtende tilbud skræddersyet perfekt til din situation. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores murerarbejde

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

   

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det er gratis.

   

   

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så har i brug for en opfriskning eller let reparation så kontakt os for et tilbud.

   
  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Troværdigt murerfirma i Køge

  Vores troværdige murerfirma i Køge, kan hjælpe dig professionelt. Du kan få klaret alt arbejde inden for murerfaget hos HSS Bygningsentreprise ApS.

  Det er særdeles vigtigt for os, at vores kunder er trygge ved at indgå en aftale med os. Derfor arbejder vi hver dag hårdt på at opnå et ry som et troværdigt murerfirma i Køge, som overholder alle aftaler til tiden. Vores murer i Køge udfører håndværk efter klassiske dyder, som for os betyder hårdt arbejde, stor grundighed og fuldstændig gennemsigtighed. Det er din garanti for et godt stykke murerarbejde fra vores murer i Køge. 

  Vi følger selvfølgelig med i den nyeste teknologiske udvikling indenfor murerfaget. Det betyder at vores medarbejdere altid anvender det nyeste værktøj og de bedste teknikker til udførelsen af din opgave. HSS Bygningsentreprise ApS løser opgaven effektivt for dig. 

  For at leve op til vores målsætning om at være et troværdigt murerfirma i Køge, så forventningsafstemmer vi altid med dig inden påbegyndt arbejde. Det sørger for at begge parter ved præcis, hvad hele aftalen indbefatter. På den måde undgår vi uheldige misforståelser og overraskelser senere i forløbet. 

  Vores murerfirma i Køge, er bygget på gensidig tillid med vores kunder. Med HSS Bygningsentreprise ApS møder du kun murere med gode sociale kompetencer og et smil på læben. 

  Vi forlader aldrig en opgave, før den er fuldført og du er 110% tilfreds med resultatet.

  Lyder det spændende for dig, så henvend dig endelig på tlf. 60 77 20 97. Vi vil med glæde hjælpe dig videre.

  Den bedste pris og tilbud fra murer i Køge

  Du kan få den bedste pris og tilbud fra vores murer i Køge. Ligegyldigt om du skal have pudset en murstensvæg i boligen, eller have lavet en tilbygning til dit hus, så får du et konkurrencedygtigt tilbud på opgaven fra os. HSS Bygningsentreprise sikrer dig de bedste priser og tilbud i Køge. 

  Vi kan hjælpe dig med følgende murerarbejde:

  Vores erfarne murer i Køge kan udføre din specifikke opgave, så hvis vi ikke har nævnt den her, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi sætter os ind i din situation, så du får en rigtig god løsning. 

  Uanset opgaven, så har HSS Bygningsentreprise ApS en løsning for dig .

  Så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at give dig et fordelagtigt murer tilbud til dig i Køge.  

  Lyder det interessant?

  Har du ubesvarede spørgsmål til vores murer i Køge, så tag fat i os på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig alle ugens dage, hele året rundt.

  Vores kompetente fagfolk har stor passion for alt slags murerarbejde. Vi giver dig god rådgivning og vejledning.

  Du kan forvente svar hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få langtidsholdbart resultat med HSS Bygningsentreprise ApS.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo