Murer Roskilde

Leder du efter en professionel murer i Roskilde? – Så står HSS Bygningsentreprise til rådighed for dig

 

Dygtigt murerfirma i Roskilde

Skal du bruge et professionelt murerfirma i Roskilde? Det kan HSS Bygningsentreprise ApS hjælpe dig med. Vores murer udfører opgaven professionelt til dig – hver gang.  

Det er efterhånden en del år siden, at vores murerfirma i Roskilde blev grundlagt. Vi skal tilbage til 2008, hvor det hele begyndte. Der er sket meget siden dengang. Vi har haft fart på med udførelsen utallige mureropgaver til vores kunder. Du kan derfor trygt regne med, at få et veludført stykke arbejde hos os. Vi har kompetencerne til at klare både de mindre og større opgaver. Vi er eksperter i renoverings, nyetablerings og serviceopgaver i Roskilde. 

Vi er et murerfirma i Roskilde, der dagligt hjælper kunder i hele byen. Vi lytter til deres behov og sikrer, at de bliver mødt bedst muligt. Det betyder, at vi altid leverer det bedste resultat for kunden.

Det er vigtigt for os, at kunden bliver hørt gennem hele forløbet. Du vil derfor opleve at have vores fulde fokus, fra start til slut. Vi møder dig i øjenhøjde, lytter til dine ønsker og forsøger derefter at efterkomme disse. Det giver det bedste grundlag for et tilfredsstillende resultat til sidst. 

Vores kompetente murere i Roskilde, udfører murerarbejde efter de bedste økonomiske og energimæssige løsninger. På den måde får du et resultat, som du vil være tilfreds med langt ud i fremtiden. 

Så går du med byggedrømme eller ønsker du renovering til hus, så tøv ikke med at kontakte HSS Bygningsentreprise ApS. Vi sidder klar med professionel råd- og vejledning. Kontakt os i dag på tlf.  60 77 20 97 — Vi ser frem til at høre fra dig. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tillidsfuldt murerfirma i Roskilde

  Vi er et tillidsfuldt murerfirma i Roskilde, som kan give dig kompetent hjælp din næste opgave. Hos os kan du få klaret alle typer af opgaver inden for murerfaget. Det kan vi garantere, da vi har indgående kendskab og erfaring med faget. 

  Vores kunder skal altid være trygge med at samarbejde med os. Vores murer i Roskilde arbejder hver dag hårdt på, at levere et bundsolidt stykke arbejde til vores kunder. Vi arbejder efter traditionelle håndværker dyder, som for os betyder: Hårdt arbejde, grundighed og fuldkommen gennemsigtighed. For os er en aftale en aftale. Det betyder at vi altid overholder vores aftaler til den aftalte tid. 

  For at blive ved med at kunne levere murerarbejde af høj kvalitet til vores kunder, følger vi altid med i den teknologiske udvikling, samt anvender det bedste værktøj og arbejdsteknikker. Det er din sikkerhed for et godt og effektivt resultat med vores murerfirma i Roskilde. 

  For at undgå ubehagelige misforståelser undervejs i arbejdsprocessen, så forventningsafstemmer vi altid med vores kunder inden arbejdet begynder. Vi sikrer at begge parter er indforstået med alle aftalens detaljer. 

  Vores murerfirma i Roskilde, er bygget på gensidig tillid med alle vores kunder. Vores murere har gode sociale kompetencer, er troværdige og møder ind på arbejdet med et smil på læben. 

  Vi går ikke fra opgaven før du er tilfreds med resultatet og den er 100% fuldført. 

  Virker vores murerfirma i Roskilde som det rigtige for dig, så kontakt os gerne på tlf. 60 77 20 97. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Den bedste murer pris og tilbud i Roskilde

  HSS Entreprise ApS tilbyder den bedste pris og tilbud på en murer i hele Roskilde. Det gælder alle slags opgaver, om du skal have foretaget facaderenovering til dit hus, eller have nyt badeværelse, så har vores murer gode tilbud og priser på dette. Vi har handskerne skruet korrekt på – uanset opgaven.

  Vores murer har bl.a. kompetencerne til følgende opgaver:

  Vores team består af professionelle murere i Roskilde, der kan løse din unikke opgave, selv hvis vi ikke har nævnt den her. Vi sætter os grundigt ind i din opgave, indhenter alle relevante informationer, så den bliver løst på bedste vis. 

  Vi skræddersyer et tilbud der matcher dine ønsker og behov bedst.

  Vores murerarbejde

  Nyrenoveret badeværelse

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

   
  Tagrenovering

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det er gratis.

   

   
  Facaderenovering

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så har i brug for en opfriskning eller let reparation så kontakt os for et tilbud.

   
  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Har vi fanget din interesse?

  Lyder det interessant og har du spørgsmål til vores murerfirma i Roskilde, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular.

  Vores håndværkere har indgående kendskab for alt slags murerarbejde. De har derfor ekspertisen og viden til at hjælpe dig.

  Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

  Få en slidsstærk løsning med HSS Bygningsentreprise ApS.

  Vi ser meget frem til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo