Murer

Søger du en professionel murer til din opgave? Så kan vi klare det for dig. Vi har siden 2008 løst alle slags renoverings- og serviceopgaver for vores kunder på hele Sjælland.

Hos os får du:

PROFESSIONELT MURERFIRMA

Skal du bruge et professionelt murerfirma til dit næste projekt? Så kan vores murer fra HSS Bygningsentreprise ApS, assistere dig med professionelt udført håndværk – hver gang.

Vores murerfirma blev etableret tilbage i 2008 og har siden løst en bred vifte af mureropgaver. Vores murermester har ekspertisen, til at løse både de små og store opgaver. Det gælder bl.a. alt fra renoverings, nyetablerings og serviceopgaver.

Vi er et murerfirma på Sjælland, der på dagligt basis imødekommer vores kunders behov på hele øen. Du kan derfor altid regne med os til at tage hånd om din mureropgave, ligegyldigt hvor på Sjælland du befinder dig.

Du vil få vores fulde fokus gennem hele forløbet hos os. Lige fra den spæde start til når opgaven er fuldført. Vi møder dig altid i øjenhøjde og lytter til dine behov og ønsker, så du altid er garanteret et tilfredsstillende slutresultat.

Vores kompetente murere, fokuserer på de rigtige energimæssige og økonomiske løsninger. Det er din sikkerhed for en langtidsholdbar løsning, som vil komme dig til gode langt ud i fremtiden.

Så går du med byggedrømme og søger et professionelt og kvalitetsbevidst murerfirma med fokus på god service, så ring i dag på 60 77 20 97 — Vi besigtiger din opgave og giver dig et uforpligtende tilbud, til en fair og konkurrencedygtig pris.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores murerarbejde

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

   

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det er gratis.

   

   

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så har i brug for en opfriskning eller let reparation så kontakt os for et tilbud.

   
  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Murerfirma på Sjælland

  Vi er et murerfirma på Sjælland, der kan yde professionelt hjælp til dig. Du kan få udført alle opgaver inden for murerfaget hos HSS Bygningsentreprise ApS.

  Der findes hverken en opgave for stor eller for lille for os. Vi kan derfor altid hjælpe dig, uanset om du skal have igangsat et nyt projekt, eller du blot har brug for kompetent råd- og vejledning.

  Vi ønsker at blive kendt som et troværdigt murerfirma på Sjælland, som altid færdiggør opgaver til tiden og udfører håndværk efter klassiske dyder. Du kan derfor altid forvente et grundigt stykke murerarbejde af os.

  Selvom vi arbejder efter klassiske dyder, betyder det ikke at vi ikke fornyer os selv. Vi følger altid med i den udviklingen og benytter udelukkende veltestede og moderne tekniker, så du altid får det bedste resultat.

  Vi forventningsafstemmer med dig inden hver aftale, så vi er sikre på at begge parter ved præcis, hvad aftalen byder på i sidste ende. På den måde sikrer vi, at der ikke sker irriterende overraskelser undervejs i forløbet. 

  Vi er et murerfirma der er bygget på gensidigt tillid med vores kunder. Det betyder at alle vores murere, har gode menneskelige kompetencer og er ærlige gennem hele forløbet.

  Vi forlader aldrig en opgave, før den er fuldført og du er 110% tilfreds med resultatet.

  Lyder det interessant, så kontakt os endelig på tlf. 60 77 20 97. Vi giver dig kompetent rådgivning og vejledning.

  Murer tilbud til den bedste pris

  Få et konkurrencedygtigt murer tilbud og pris til din næste opgave. Uanset om det drejer sig om at få pudset murstensvæggen i din lejlighed, eller du skal have lavet nybyggeri til dit parcelhus. Vi giver dig de bedste murer tilbud til den rette pris. 

  Du kan bl.a. få hjælp til følgende typer af murerarbejde:

  Der findes ikke en opgave vores murer ikke kan løse. Hvis din specifikke opgave ikke er nævnes her, så kan vores erfarne murere helt sikkert hjælpe dig alligevel.

  HSS Bygningsentreprise ApS har den rette løsning til dig – uanset mureropgaven. 

  Tøv ikke med at kontakte os for et attraktivt murer tilbud. Vi kører ud til dig, ligegyldig hvor du bor på Sjælland. 

  Kontakt os gerne i dag

  Har vi fanget din interesse og har du yderligere spørgsmål til vores murerarbejde, så henvend dig allerede i dag på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig alle ugens dage, hele året rundt.

  Vores professionelle medarbejdere har stor passion for etablering og renovering af af alt murerarbejde. Vi står derfor klar til at give dig god rådgivning og vejledning.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse.

  Få et langtidsholdbart og slidsstærkt resultat med HSS Bygningsentreprise ApS.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo