TAGARBEJDE

​Kort fortalt, så er der ikke en opgave, som vi ikke kan løse for dig, når det kommer til  tagrenovering, tagarbejde og lægning af nyt tag.

Vores kunder kan nemlig få den skræddersyet løsning de ønsker – ovenikøbet til en rigtig god pris.

Vi tilbyder vores kunder forskellige slags tage, blandt andet eternittage, tegltage og tagpaptage. Fælles for dem alle er, at det er stilrene, klassiske tage, der ikke kræver for meget vedligeholdelse. Er du som kunde i tvivl om, hvilket tag du skal have lagt, står vi gerne klar med rådgivning og vejledning.

Hvornår skal man bruge tagarbejde?

Er det tid til at gøre noget ved dit tag? så kan du med fordel investere i tagarbejde hos HSS Bygningsentreprise. Vi har mange års erfaring og et hav af glade kunder.

Et tag bliver gennem årene udsat for rigtig meget. Det danske klima er hårdt, og derfor slides et tag, uanset hvilket materiale det er lavet af. Før eller siden bliver det nødvendigt at renovere eller udskifte taget. Et nyt tag kan desuden være med til at give ens hus et helt nyt udseende og derved et helt nyt udtryk.

Tagrenovering er vigtigt, da regn og fugtskader kan være en stor omkostning på sigt. Det er en investering, der på sigt kan tjene sig hjem igen. Skal du en dag sælge din bolig, kan dette også hjælpe dig med at få et god pris på din bolig.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne i alt med tagarbejde

  Vi udfører nye tage i enhver form, tegl, betontagsten, skifer, bølgeeternit – vi er behjælpelige i hele processen lige fra at forelægge forskellige egnede tagmaterialer, undertage, tagrender/nedløb, til at undersøge om der er særlige kommunale krav for tagbelægninger i jeres område og til den praktiske gennemførelse.

  På mindre opgaver anvender vi vore egne stilladser, opgaven tilrettelægges så den gennemføres mest hensigtsmæssigt – ofte åbner og udfører vi en side af gangen, for at minimere risikoen for vandindtrængen. Når vi udfører tagopgaver for jer kan man ringe til os døgnet rundt – og man kan regne med at vi kommer straks hvis der er løsnet en pressenning eller lignende.

  Er der ønsker omkring samtidig montering af solceller eller efterisolering kan vi også være behjælpelig hermed.

  Udover vores egne fag på tagarbejder, murer og tømrer, har vi gode samarbejdspartnere inden for

  Vi er vant til at arbejde i beboede ejendomme og tage de hensyn, det kræver i forhold til at passe på og rydde op – så i stadig kan gøre brug af haven når vi er gået hjem.

  Skal vi stå for din tagrenovering

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo