Tagarbejde

Er det tid til at gøre noget ved dit tag? så kan du med fordel investere i tagarbejde hos HSS Bygningsentreprise.

Hvornår skal man bruge tagarbejde?

Et tag bliver gennem årene udsat for rigtig meget. Det danske klima er hårdt, og derfor slides et tag, uanset hvilket materiale det er lavet af. Før eller siden bliver det nødvendigt at renovere eller udskifte taget. Et nyt tag kan desuden være med til at give ens hus et helt nyt udseende og derved et helt nyt udtryk.

Tagrenovering er vigtigt, da regn og fugtskader kan være en stor omkostning på sigt. Det er en investering, der på sigt kan tjene sig hjem igen. Skal du en dag sælge din bolig, kan dette også hjælpe dig med at få et god pris på din bolig.

Kort fortalt, så er der ikke en opgave, som vi hos HSS Bygningsentreprise ikke kan løse for dig – specielt ikke når det kommer til tagrenovering, tagarbejde og lægning af nyt tag.

Vi imødekommer altid vores kunder, og gør altid alt hvad vi kan for at opfylde jeres drømme. Med det sagt, går vi ikke på kompromis med vores faglighed og viden om tagarbejde. Derfor skræddersyer vi altid en løsning som stemmer overens med dine ønsker som kunde ift. udeende og vedligehold, og vores viden om hvordan man får det bedste tag. – og du får det ovenikøbet til en rigtig god pris.

Vi tilbyder forskellige slags tage, blandt andet eternittage, tegltage og tagpaptage. Fælles for dem alle er, at det er stilrene, klassiske tage, der ikke kræver for meget vedligeholdelse. Er du som kunde i tvivl om, hvilket tag du skal have lagt, står vi gerne klar med rådgivning og vejledning. Kontakt os allerede i dag. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne i alt med tagarbejde

  Vi udfører nye tage i enhver form, tegl, betontagsten, skifer, bølgeeternit – vi er behjælpelige i hele processen lige fra at forelægge forskellige egnede tagmaterialer, undertage, tagrender/nedløb, til at undersøge om der er særlige kommunale krav for tagbelægninger i jeres område og til den praktiske gennemførelse.

  På mindre opgaver anvender vi vore egne stilladser, opgaven tilrettelægges så den gennemføres mest hensigtsmæssigt – ofte åbner og udfører vi en side af gangen, for at minimere risikoen for vandindtrængen. Når vi udfører tagopgaver for jer kan man ringe til os døgnet rundt – og man kan regne med at vi kommer straks hvis der er løsnet en pressenning eller lignende.

  Er der ønsker omkring samtidig montering af solceller eller efterisolering kan vi også være behjælpelig hermed.

  Udover vores egne fag på tagarbejder, murer og tømrer, har vi gode samarbejdspartnere inden for

  Vi er vant til at arbejde i beboede ejendomme og tage de hensyn, det kræver i forhold til at passe på og rydde op – så i stadig kan gøre brug af haven når vi er gået hjem.

  Tagarbejde pris

  Prisen for et tagarbejde afhænger af flere forskellige parametre. Det kan være stor forskel på de enkelte opgaver, og der kan altså derfor være en meget stor forskel i prisen. Prisen på dit tagarbejde afhænger blandt andet af valget af materiale til dit tag. 

  Husets størrelse har også en betydning for prisen på dit tagarbejde, samt tagets hældningsgrad. Eventuelle tilvalg til opgaven kan også påvirke prisen. Det kunne være en ønske om ovenlysvinduer, gangbro på loft mv. 

  Et tagtjek kan være med til at gøre valget på dit nye tag, mere håndgribeligt for dig. Ved et tagtjek kommer vi til din bopæl, og undersøger taget grundigt. Her rådgiver vi dig til dit projekt, inden du træffer den endelige beslutning om et tagudskiftning. Det er ganske gratis og uforpligtende.
   

  Tidshorisonten på et nyt tag

  Det er meget varieret, hvor lang tid det tager at få lagt et nyt tag. Tidshorisonten afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeters tag der skal lægges, samt hvilken tagtype du vælger. Vælger du for eksempel et tag med naturskifer, kræver det både undertag, og at vi afmonterer dit gamle tag, hvilket er mere tidskrævende end andre tagtyper. Hos HSS Bygningsenterprise stræber vi efter, at levere et kvalitetsfyldt og effektivt stykke arbejde med dine behov i fokus.

  Sikre dig at taget passer til dit hus

  Skal du have lagt et nyt tag, er der flere kriterier, du bør overveje for at kunne finde det tag, der passer til dit hus. Hos HSS Bygningsenterprise hjælper vi dig med at vælge det tag, der passer til netop dit hus. Vi rådgiver dig igennem de vigtigste kriterier at kigge på inden tagarbejdet begyndes. De vigtigste kriterier, som vi kigger på her, er husets konstruktion, tagets hældningsgrad samt husets æstetiske udtryk. Det også vigtigt at finde en tagtype, som har en levetid, du kan forene dig med, og som passer til dit budget.

  Overvejelser ved tagarbejde

  Æstetik
  Æstetik er et vigtigt kriterie at gøre sig overvejelser omkring, inden tagarbejdet begyndes. Det kan være, du allerede har en ide om, hvordan du ønsker slutresultatet. Det kan være, du har en bestemt type af materiale, du ønsker skal bruges, eller en specifik farve du ønsker.

  Hos HSS Bygningsenterprise hjælper vi dig med, at komme så tæt på dine ønsker som muligt, ud fra hvad husets konstruktion og dit budget tillader. En god overvejelse er at tænke over, hvad der ville passe i de omgivelser dit hus befinder sig i. Det kan også være med til at sikre dig en bedre salgspris, hvis du ønsker huset solgt i fremtiden. 

  Konstruktion
  Det er vigtigt at overveje, hvad din nuværende tagkonstruktion kan holde til. Nogle tagtyper er meget tunge såsom, beton, tegl og naturskifer, hvorimod ståltag er en meget let type tag. Som udgangspunkt fortæller dit nuværende tag, hvad din nuværende tagkonstruktion kan holde til. Det betyder ikke, at du ikke kan vælge en tungere tagtype. Dog skal du være opmærksom på, at det vil kræve en forstærkning af konstruktionen.

  Hældningsgrad
  Tagets hældning har også en betydning for valget af tagtypen til dit tag. Har taget er høj hældning, vil de fleste tagtyper kunne bruges, hvorimod det ikke er alle tagtyper, der egner sig til et fladt tag. Betydningen af dit tags hældning er også noget, vi hjælper med at rådgive dig omkring, inden du vælger, hvilket materiale, du ønsker at benytte.

  Hvordan udregner vi et tilbud til dig?

  Hos HSS Bygningsentreprise ApS udregner vi den helt rigtige pris til dit næste byggeprojekt. Ønsker du at indhente et tilbud fra os på dit næste tagarbejde, så udfyld formularen her på siden. Her skal du udfylde dine kontakt oplysninger samt skrive en detaljerede beskrivelse af din ønsket opgave. Derefter kontakter vi dig, typisk, inden for 24 timer, hvor vi her finder en tid til et uforpligtende tagtjek. 
   

  Til et tagtjek tjekker vi taget grundigt igennem, det er derfor vigtigt, vi også kan komme til eventuelle loftrum. Vi snakker med dig om vigtige overvejelser såsom ønsker til materialer, æstetik, funktionalitet og meget mere. Skulle du efter vores besøg komme i tanke om noget du glemte at fortælle, kan du altid ringe til os.

  Du vil efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Også her er du velkommen til at kontakte os på telefon: 60 77 20 97 eller mail: Henrik@hssbyg.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Skal vi stå for din tagrenovering?

   Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

   Kontaktinfo