Har jeres tag brug for et eftersyn?

Vi ved det allesammen – Tagfladen er den ydre del af vores bolig som er mest udsat for miljøets og vejrets påvirkninger. Regn og fugt som kommer ind gennem taget kan på sigt give de værste skader, men også vind, sne, frost, varme, UV-stråling og luftforurening har stor betydning for tagets holdbarhed.

Derfor er det vigtigt at man vedligeholder sit tag løbende, at man får det set efter en gang om året, især efterse omkring inddækninger og gennembrydninger – og når skaderne/utæthederne begynder at blive større at man så gør sig overvejelser om udskiftning af taget.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne i alt med badeværelser

  Vi udfører nye tage i enhver form, tegl, betontagsten, skifer, bølgeeternit – vi er behjælpelige i hele processen lige fra at forelægge forskellige egnede tagmaterialer, undertage, tagrender/nedløb, til at undersøge om der er særlige kommunale krav for tagbelægninger i jeres område og til den praktiske gennemførelse.

  På mindre opgaver anvender vi vore egne stilladser, opgaven tilrettelægges så den gennemføres mest hensigtsmæssigt – ofte åbner og udfører vi en side af gangen, for at minimere risikoen for vandindtrængen. Når vi udfører tagopgaver for jer kan man ringe til os døgnet rundt – og man kan regne med at vi kommer straks hvis der er løsnet en pressenning eller lignende.

  Er der ønsker omkring samtidig montering af solceller eller efterisolering kan vi også være behjælpelig hermed.

  Udover vores egne fag på tagarbejder, murer og tømrer, har vi gode samarbejdspartnere inden for

  Vi er vant til at arbejde i beboede ejendomme og tage de hensyn, det kræver i forhold til at passe på og rydde op – så i stadig kan gøre brug af haven når vi er gået hjem.

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo