Tømrer Havdrup

Søger du en lokal tømrer i Havdrup til dit projekt? – Så kan vi hos HSS Bygningsentreprise hjælpe dig

Din lokale tømrer i Havdrup

Skal du bruge et lokalt og professionelt tømrerfirma i Havdrup, der kan hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme, så lad HSS Bygningsentreprise ApS hjælpe dig. Vores tømrere har de rette erfaringer og kompetencer, så vi kan sikre dig et godt tømrerarbejde hver gang.

HSS Bygningsentreprise ApS blev grundlagt i 2008, og vi har igennem årene klaret en lang række af forskellige tømreropgaver i Havdrup. Derfor kan du regne med at vi har lavet en opgave magen til din egen, og ved lige hvordan den skal løses. 

Vores medarbejdere har erfaringen og kompetencerne til at klare, både store og små opgaver. Vi lytter til dine ønsker og behov, og supplerer med vores erfaring, så du ender med det bedst mulige resultat.

Vi løser bl.a. service, renoverings- og nyetableringsopgaver.
Vi er en lokal tømrervirksomhed der hver eneste dag klarer tømreropgaver til kunder over hele Havdrup. Det betyder, at vi kan klare lige netop din specifikke opgave.

Dine behov og ønsker er omdrejningspunktet hele processen igennem, så dine idéer og tanker vil altid blive hørt. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver med vores erfaring, for at kunne give dig det bedst mulige resultat hver gang. Vi stræber altid efter at levere et effektivt og grundigt stykke arbejde. Med HSS Entreprise får du en tømrervirksomhed der sætter din tilfredshed først.

Alle vores kompetente fagmænd i Havdrup, udfører de bedste løsninger med fokus på økonomiske og energimæssige løsninger. Du er dermed garanteret en holdbar løsning som du kan nyde mange år ud i fremtiden.

Vi ser frem til at høre om dine byggedrømme og supplere med topprofessionel rådgivning og service. Kontakt os i dag på telefon: 60 77 20 97, på mail: henrik@hssbyg.dk eller udfyld kontaktformularen på siden, vi svarer tilbage indenfor 24 timer.
Vi kommer også gerne ud til dig og ser på din opgaves omfang, og derefter skræddersyer vi et tilbud til dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Din tømrer i Havdrup - Vi stræber efter at give dig det bedste resultat

   

  HSS Bygningsentreprise er dit lokale tømrerfirma i Havdrup, der kan levere et topprofessionelt tømrerarbejde for dig. Vi klarer alle former for tømreropgaver som du kunne have i tankerne.

  Vores tømrere klarer både store og små opgaver. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og en lang række af kompetencer, det gør at du kan være sikker på at lige meget hvilken type opgave du står med, så kan vi hjælpe dig.

  Vi har igennem vores mange år opbygget et ry som et troværdigt tømrerfirma i Havdrup, som altid overholder deres aftaler. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores omdømme, ved at give dig det bedste resultat og med den bedste service.  Vi arbejder efter de traditionelle håndværkerdyder, som for os betyder hårdt, effektivt og grundigt arbejde.

  For hele tiden at kunne levere de bedste løsninger og resultater til vores kunder, så synes vi det er nødvendigt at følge med teknologiens udvikling og de nyeste trends indenfor vores fag. Derfor sørger vi for vores tømrer i Havdrup løbende bliver uddannet, så vi altid kan sikre de bedste resultater og løsninger for vores kunder.

  Det er vigtigt for os at have en dialog med dig inden arbejdet påbegyndes, så vi sikrer at begge parter har forstået opgavens omfang og hvordan processen vil forløbe. Dermed undgår vi misforståelser eller usikkerheder der kunne opstå, og skulle der komme spørgsmål eller andet du er usikker på, så står vi altid klar til at besvare spørgsmål eller rådgive.

  Vi går ikke fra din opgave før du er 110% tilfreds med resultat og vi selv kan stå inde for det. Din tilfredshed er vores tilfredshed.  

  Lyder det interessant? Så kontakt os på tlf. 60 77 20 97. Hos os får du kompetent rådgivning og vejledning. 

  Tømrer tilbud til en god pris i Havdrup

  Vi giver dig et godt tømrertilbud og en konkurrencedygtig pris i Havdrup. Skal du have lavet facadereparation, brandsikring eller noget helt tredje, så er vi den rette til jobbet.
  Hos HSS Bygningsentreprise ApS får du den bedste tømrer i Havdrup.

  Udsnit af de tømreropgaver vi klarer:

  Vores tømrer i Havdrup har mange års erfaring og har kompetencerne til at kunne løse enhver type tømreropgave.

  Vi lever for at gøre vores kunder glade og opfylde deres byggeønsker. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Vores tømrerarbejde

  Nyrenoveret badeværelse

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer og ønsker om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

  Tagrenovering

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller trænger det nuværende tag til at blive repareret – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg.

  Facaderenovering

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en opfriskning – så kan vi bidrage med erfaring og kompetencerne der skal til at få et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så kontakt os for en opfriskning eller en let reparation.
  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Kontakt os

  Lyder vores tømrerfirma i Havdrup noget for dig, så kontakt os endelige på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk, Facebook eller udfyld kontaktformular. Vi hjælper dig hele året.

  Vores kompetente tømrere har ekspertisen til at klare etablerings og renoveringsopgaver. Vi kan derfor give dig effektiv rådgivning.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

  Tømrerfirmaet HSS Bygningsentreprise ApS udfører et bundsolidt murerarbejde for dig.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo