Tømrer Køge

Søger du en kompetent tømrer i Køge til din opgave? Så kan tømrerfirmaet HSS Bygningsentreprise ApS hjælpe dig. Siden vi blev grundlagt i 2008, har vi udført tømreropgaver til utallige kunder i Køge. 

Du får følgende med HSS Entreprise ApS:

KOMPETENT TØMRERFIRMA I KØGE

Skal du bruge et professionelt tømrerfirma i Køge, der kan håndtere dit næste byggeprojekt, så kan HSS Bygningsentreprise ApS hjælpe dig. Vores murere har den nødvendige ekspertise og viden, til at levere et godt murerarbejde – hver gang. 

Vores tømrerfirma blev grundlagt i 2008 og har i årenes løb løst en lang række af forskellige tømreropgaver i Køge. Du kan derfor trygt regne med, at vores tømrere har kompetencerne til at klare, både de større og mindre opgaver. Vi løser bl.a. service, renoverings og nyetableringsopgaver. 

Vi er et tømrerfirma, der hver dag udfører tømrerarbejde til kunder i hele Køge. Det betyder at vi kan klare din specifikke opgave. 

Du er i centrum fra start til slut, så dine idéer og tanker altid bliver hørt. Vi sigter altid efter at yde et effektivt stykke arbejde på det højeste niveau. Det er din garanti for, at dine behov og ønsker altid bliver hørt. Med HSS Entreprise får du et kvalificeret og tilfredsstillende resultat.

Vores kompetente tømrere i Køge, udarbejder de bedste økonomiske og energimæssige løsninger. Du er garanteret et holdbart resultat som du kan nyde i mange år. 

Vi vil med glæde høre om dine boligdrømme og komme med professionel rådgivning. Kontakt os i dag på tlf. 60 77 20 97. Vi vil med glæde komme ud til dig og se på opgavens omfang, så vi kan skræddersy et godt tilbud til dig. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores tømrerarbejde

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det altid er fuldkommen gratis.

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så kontakt osfor en opfriskning eller en let reparation.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Dit tømrerfirma i Køge

  HSS Bygningsentreprise er et tømrerfirma i Køge, der kan udføre professionelt murerarbejde for dig. Vi kan løse alle opgaver som tømrerfaget indeholder.  

  Vores tømrere løser både de store og små opgaver. Det er din sikkerhed for at vi kan hjælpe dig, uanset om du går med tanker om at igangsætte et nyt projekt, eller om du leder efter professionel service og renovering.

  Vi stræber efter at bevare vores ry som et troværdigt tømrerfirma i Køge, som altid overholder vores aftaler til tiden. Vi arbejder efter traditionelle håndværker dyder, som for os betyder hårdt og grundigt arbejde.

  Vi ser det som nødvendigt, at følge med i den teknologiske udvikling, så vi altid har den bedste viden tilgængelig. Derfor sender vi løbende vores tømrer i Køge på efteruddannelse, så de altid har de bedste forudsætninger til at lave et veludført tømrerarbejde.

  Det er vigtigt for os at forventningsafstemme med vores kunder inden arbejdet påbegyndes, så begge parter har forstået alle detaljer i aftalen. På den måde undgår vi, at der sker misforståelser undervejs. 

  Vi går ikke fra din opgave før du er 110% tilfreds med resultat og vi selv kan stå inde for det. Din tilfredshed er vores tilfredshed.  

  Lyder det interessant? Så kontakt os på tlf. 60 77 20 97. Hos os får du kompetent rådgivning og vejledning. 

  Tømrer tilbud til en god pris i Køge

  Vi giver dig et fornuftigt tømrer tilbud og pris i Køge til dit næste projekt. Skal du have lavet tagarbejde eller brandsikring, så er vi de rette håndværkere til det. Hos HSS Bygningsentreprise ApS får du det bedste tømrer resultat i Køge. 

  Du kan få følgende tømreropgaver hos os:

  Vores tømrer i Køge har mange års erfaring og har kompetencerne til at løse mange forskellige tømreropgaver. Hvis din opgave ikke et nævnt her, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel.

  Vi elsker at gøre vores kunder glade med et veludført tømrerarbejde. Kontakt os endelig for et uforpligtende og gratis tilbud.

  Kontakt os

  Lyder vores tømrerfirma i Køge spændende, så kontakt os endelige på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular. Vi hjælper dig hele året.

  Vores kompetente tømrere har ekspertisen til at klare etablerings og renoveringsopgaver. Vi kan derfor give dig effektiv rådgivning.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

  Tømrerfirmaet HSS Bygningsentreprise ApS udfører et bundsolidt murerarbejde for dig.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo