Tømrer Roskilde

Er du på udkig efter en professionel tømrer i Roskilde, som kan håndtere dit byggeprojekt? – Det kan vi hos HSS Bygningsentreprise

Professionelt tømrerfirma i Roskilde

Leder du efter et professionelt tømrerfirma i Roskilde, som du kan stole 100% på? Så behøver du ikke at lede længere. HSS Bygningsentreprise ApS kan håndtere din opgave til fulde. Vores tømrere har indgående kendskab og erfaring med alt tømrerarbejde. Du kan derfor trygt stole på, at vi kan levere et veludført resultat til dig – hver gang.   

Vores tømrerfirma i Roskilde har siden 2008 arbejdet med en bred vifte af tømreropgaver. Vi har opbygget ekspertisen til at udføre både de små og store opgaver inden for bl.a. renovering, nyetablering og serviceopgaver. 

Vi kan stolt konstatere, at vores dygtige tømrere løser opgaver i højeste kvalitet til vores kunder i Roskilde hver dag. Vælg os som dit foretrukne tømrerfirma og lad os hjælpe dig med dit projekt – uanset tømreropgaven. 

Du vil være i centrum gennem hele forløbet hos os. Vores tømrere sætter sig grundigt ind i din situation og lytter til dine tanker og idéer. Det er vigtigt for os, at du som kunde får opfyldt dine ønsker og behov, så slutresultatet bliver tilfredsstillende for dig. 

Vores dygtige personale i Roskilde, fokuserer på at udarbejde de rette økonomiske og energimæssige løsninger til dig. Det sikrer dig en langtidsholdbar løsning, som vil glæde dig i mange år.  

Synes du det lyder interessant, så vil vi med glæde høre fra dig på tlf. 60 77 20 97. Vi giver dig professionel rådgivning, samt udarbejder et uforpligtende tilbud skræddersyet til dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Dit troværdige tømrerfirma i Roskilde

  Vi er dit troværdige tømrerfirma i Roskilde, som kan løse dit projekt til fulde med professionelt murerarbejde. Vi har erfaring med alle opgaver inden for tømrerfaget, så vi kan med garanti også hjælpe dig.   

  Hvis du går med tanker om renovering eller nyetablering, så kan vores dygtige tømrer i Roskilde hjælpe dig. HSS Bygningsentreprise ApS giver dig professionel service og renovering i Roskilde.  

  Vi har siden vores grundlæggelse i 2008 haft et ry som et troværdigt og tillidsfuldt tømrerfirma i Roskilde. Vi sørger for at løse din opgave til den aftalte tid. For os er en aftale en aftale. Vi arbejder efter klassiske dyder, som i dette tilfælde betyder grundigt og hårdt arbejde. 

  Vi følger med i den teknologiske udvikling inden for tømrerfaget. Det gør at vi altid er opdateret med den nyeste viden og de bedste teknikker. Derudover benytter vi udelukkende de bedste materialer og udstyr til udførelsen af dit tømrerarbejde i Roskilde. Desuden modtager vores tømrer i Roskilde løbende efteruddannelse, så de har de bedste forudsætninger til at levere et godt resultat til dig. 

  Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder, så begge parter er indforstået med aftalens detaljer. På den måde undgår vi misforståelser under forløbet. 

  Din tilfredshed er vores tilfreds. Derfor forlader vi ikke opgaven, før du er 100% tilfreds med slutresultatet. 

  Kontakt os på tlf. 60 77 20 97 og få et uforpligtende tilbud fra et tillidsfyldt tømrerfirma i Roskilde.

  God tømrer pris og tilbud i Roskilde

  Jagter du et godt tilbud eller pris fra en tømrer i Roskilde? Så kan vores tømrere hjælpe dig med dette.

  HSS Bygningsentreprise ApS giver dig et attraktivt tilbud og pris på professionelt tømrerarbejde til din opgave. Det gælder uanset omfanget af opgaven. Skal du have lavet nyt tag eller sikret dit hus mod brand, så har vi altid gode tømrer tilbud og priser til dig.  Vores tømrere i Roskilde kan løse opgaven effektivt for dig. 

  Vi kan bl.a. løse følgende tømreropgaver:

  Vores tømrere er erfarne og har ekspertisen til at klare forskellige tømreropgaver. 

  Er din specifikke opgave ikke nævnt her, så tøv endelig ikke med at kontakte os alligevel. Vi har helt sikkert kompetencerne til at hjælpe dig videre. 

  Vi ser frem til at høre fra dig. 

  Vores tømrerarbejde

  Nyrenoveret badeværelse

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

  Tagrenovering

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det altid er fuldkommen gratis.

  Facaderenovering

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så kontakt osfor en opfriskning eller en let reparation.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Synes du vores tømrerfirma i Roskilde lyder spændende og kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud til din opgave, så kontakt os i dag på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular. 

  Vores professionelle tømrere har evnerne til at håndtere både etablerings og renoveringsopgaver. Vi har erfaringen og kompetencerne til at give dig god rådgivning og vejledning. 

  Vi sørger for at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

  Få et bundsolidt og langtidsholdbart tømrerresultat i Roskilde med HSS Bygningsentreprise ApS. 

  Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo