Tømrer

Skal du bruge en professionel tømrer til din opgave? – Så kan vi hos HSS Bygningsentreprise være behjælpelige

 

Kompetent tømrerfirma

Står du og mangler et professionelt tømrerfirma til dit næste projekt? Så kan vores tømrer fra HSS Bygningsentreprise ApS, hjælpe dig med den nødvendige ekspertise til et godt udført håndværk – hver gang.

Vi er et tømrerfirma der blev etableret tilbage i 2008 og har i årenes løb, klaret en bred vifte af tømreropgaver. Vores tømrermester har kompetencerne, til at håndtere de store og små opgaver. Det gælder både renoverings, nyetablerings og serviceopgaver.

Vi er et tømrerfirma på Sjælland, der dagligt udfører tømreropgaver for vores kunder på hele øen. Vi kan klarer dit tømrerarbejde, uanset hvor på Sjælland du er lokaliseret.

Du har vores fokus fra start til slut gennem hele forløbet. Vores mål er altid, at udføre alle opgaver, på et højt niveau. Vi imødekommer dine behov og ønsker, så du altid opnår kvalificeret og tilfredsstillende resultat.

Vores professionelle tømrere, arbejder ud fra de rigtige energimæssige og økonomiske løsninger. Det er din garanti for en slidstærk løsning, som du kan stole på langt ud i fremtiden.

Har du byggedrømme og søger et professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma med fokus på dig, så kontakt os i dag på 60 77 20 97 — Vi undersøger din opgave ned til mindste detalje. Du får et uforpligtende og attraktivt tilbud til en fair pris.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrerfirma på Sjælland

  HSS Bygningsentrepriser er et tømrerfirma på Sjælland, der kan tilbyde dig professionelt løsninger. Du kan få udført alle opgaver inden for tømrerfaget hos os.

  Der findes ingen opgaver for lille eller for vores tømrere. Vi kan med garanti hjælpe dig, uanset om du pønser på at igangsætte et nyt projekt, eller om du står med en renoverings- eller serviceopgave.

  Vi stræber efter at blive kendt som et tillidsfuldt tømrerfirma på Sjælland, som altid fuldfører alle opgaver til tiden. Vores arbejde bliver udført efter klassiske håndværker dyder, det betyder at du udelukkende vil møde hårdtarbejdende tømrere. 

  På trods af at det er de klassiske dyder vi arbejder efter, så følger vi altid med i den nyeste udvikling, så vi altid benytter de bedste arbejdstekniker.

  Vi forventningsafstemmer med dig før alle aftaler, så begge parter ved præcis, hvad aftalen inkluderer. Sådan undgår vi ubehagelige overraskelser midt i forløbet.

  Vi er et tømrerfirma på Sjælland, der et bygget på gensidigt tillid med vores kunder og os. Alle vores murere, har gode sociale kompetencer, er ærlige og møder alle med et spil på læben.

  Vi efterlader aldrig en opgave halvfærdigt. Det er din sikkerhed for et 100% tilfredsstillende og fuldført resultat. 

  Synes du det lyder spændende? Så kontakt os på tlf. 60 77 20 97. Vi giver dig kompetent rådgivning og vejledning.

  Tømrer tilbud til en attraktiv pris

  Få et attraktivt tømrer tilbud og pris til på din opgave. Gælder det tagarbejde eller pudsearbejde indvendigt og udvendigt, så kan du altid regne med os. Du får de bedste tømrer tilbud til den rette pris hos os.  

  Du kan bl.a. få hjælp til følgende typer af tømrerarbejde:

  Vores tømrere er alsidige og kan løse stort set alle tømreropgaver. Har vu ikke nævnt din unikke opgave, så kan vores erfarne medarbejdere helt sikkert tage hånd om den alligevel.

  HSS Bygningsentreprise ApS har altid en løsning for dig – uanset tømreropgaven. 

  Vi elsker at hjælpe kunder med deres opgave, så tøv aldrig med at kontakte os for et uforpligtende tømrer tilbud. Vi servicerer dig, uanset hvor på Sjælland du befinder dig. 

  Vores tømrerarbejde

  Nyrenoveret badeværelse

  BADEVÆRELSER

  Går I med planer om at modernisere jeres badeværelse, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Vi kan både renovere jeres nuværende badeværelse, eller bygge et helt nyt.

  Tagrenovering

  TAGARBEJDE

  Trænger jeres hus til et nyt tag eller er i trætte af et utæt tag og det skal repareres – så klarer vi også det. Ring på 60 77 20 97 for et uforpligtende besøg, det altid er fuldkommen gratis.

  Facaderenovering

  FACADERENOVERING

  Trænger jeres facade til en ansigtsløftning – så har vi gode muligheder for at bidrage til et godt resultat. Vi udfører enhver form for facadearbejde – så kontakt osfor en opfriskning eller en let reparation.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Kontakt os i dag

  Lyder vores tømrerfirma spændende, så kontakt os endelige på tlf. 60 77 20 97, mail henrik@hssbyg.dk , Facebook eller kontaktformular. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hele året rundt.

  Vores kompetente tømrere har stor passion for etablering og renovering af af alt tømrerarbejde. Vi står derfor klar til at give dig god vejledning til din situation.

  Vi stræber på at vende hurtigt tilbage til vores kunder.

  Tømrerfirmaet HSS Bygningsentreprise ApS, sørger for et bund solidt og tilfredsstillende resultat.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo