Udskiftning af vinduer & døre

Skal du have en udskiftning af vinduer & døre? – Vi hos HSS Bygningsentreprise kommer gerne og hjælper.  

Er I klar til en effektiv energioptimering?

Nye vinduer og døre er en sikker investering – ikke bare en energibesparende investering. Det kan godt betale sig at lægge ekstra kræfter i valget af jeres nye vinduer. En for mange overraskende kendsgerning er det at optil 25-30% af varmeforbruget på en almindelig bolig af ældre dato forsvinder ud gennem og ved vinduerne – både på grund af at de ikke er med energiglas, men også fordi at der er utætte fuger og tætningslister. Ved udskiftning af vinduer vil man opleve en positiv indvirkning på elforbrug, indeklimaet i boligen, boligens arkitektoniske fremtoning – og sidst med ikke mindst, øges boligens værdi væsentligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi ordner alle dine vinduer

  Ved de vinduesopgaver vi løser foretager vi en indledende opmåling, tager en snak med vores kunder om hvilke muligheder der er i forhold til valg af vinduesmodeller. Vi sender et helt uforpligtende tilbud – ved accept på en opgave foretager vi en kontrolopmåling før ordren sættes i produktion.

  Vinduerne produceres fra opgave til opgave – og der er typisk en leveringstid fra ordre til levering på mellem 6 og 7 uger.

  Når vi løser en vinduesopgave er det typisk fra ende til anden – vi sørger for alt. Udover selve vinduesudskiftningen sørger vi for at der stoppes med isolering og fuges indvendigt og udvendigt, at der monteres lister hvor der er behov, at der på døre monteres nye greb og cylindre og at der leveres nøgler. Og afslutningsvis får vi borskaffet jeres gamle vinduer – og er der noget i har lyst til selv at stå for kan i også få lov til det.

  Udskiftning af vinduer og døre ydes der tilskud til gennem Bolig-/jobordningen.

  Ring altid til os for et gratiis & uforpligtende tilbud

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og prfessionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske set rigtige løsninger.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo