Udskiftning af vinduer og døre

Skal du have en udskiftning af vinduer & døre? – Vi hos HSS Bygningsentreprise kommer gerne og hjælper.  

Er I klar til en effektiv energioptimering?

Nye vinduer og døre er en sikker investering – ikke bare en energibesparende investering. Det kan godt betale sig at lægge ekstra kræfter i valget af jeres nye vinduer og døre.
Det kan nemlig være med til at spare jer op til 25-30% af varmeforbruget i hjemmet, ved at have solide vinduer og døre til boligen. 

Ved udskiftning af vinduer og døre vil man opleve en positiv indvirkning på elforbrug, indeklimaet i boligen, boligens arkitektoniske fremtoning – og sidst med ikke mindst, øges boligens værdi væsentligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel udskiftning af vinduer og døre

  Ved de vindue og døre opgaver vi løser, foretager vi en indledende opmåling samt en snak med vores kunder om hvilke muligheder der er i forhold til valg af døre- og vinduesmodeller. Vi sender et helt uforpligtende tilbud, og ved accept på en opgave foretager vi en kontrolopmåling før ordren sættes i produktion.

  Vinduerne produceres fra opgave til opgave – og der er typisk en leveringstid fra ordre til levering på mellem 6 og 7 uger.

  Når vi løser en vinduesopgave er det typisk fra ende til anden – vi sørger for alt. Udover selve vinduesudskiftningen sørger vi for at der stoppes med isolering og fuges indvendigt og udvendigt, og at der monteres lister hvor der er behov, at der på døre monteres nye greb og cylindre og at der leveres nøgler.

  Afslutningsvis får vi borskaffet jeres gamle vinduer – og er der noget i har lyst til selv at stå for kan i også få lov til det. Udskiftning af vinduer og døre ydes der tilskud til gennem Bolig-/jobordningen.

  Ring altid til os for et gratis & uforpligtende tilbud

  Stor respekt

  Vi har store respekt for de gamle fag og håndværk og integrere det med den moderne bygningsrenovering

  Professionelle

  Vores målsætning er at levere solidt og professionelt håndværksarbejde til aftalt tid

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på god service samt energimæssige og økonomiske løsninger.

  Google

  ★★★★★

  Urværksteder ved Henning Sørensen
  via Google

  ★★★★★

  Stefan Kjær
  via Google

  ★★★★★

  Maja Osadcha Sørensen
  via Google

  Kontakt os i dag

  Vi giver os altid tid til at servicere vores kunder og give dem et råd med på vejen. Ring eller mail allerede idag for et uforpligtende tilbud.

  Kontaktinfo